Najhitrejši način, da shed maščobe brez premika

Rate this post

Najhitrejši način, da shed maščobe brez premikaKaj je ponavljajoči se Post in zakaj bi ga morali izvajati? Preberite in tudi izvedeti več. Gospodična zajtrk, jejte samo dvakrat na dan. Nato 16-urno hitro, dokler ne zaužijete še enkrat. Zdi se nenavadno, pravzaprav nasprotuje vsem temeljnim politikam prehranjevanja sami. Ampak, ne glede na to, s tem lahko pridobijo koristne mišične mase, zmanjša podkožno maščobo, povečanje splošne celodnevno delovanje, in vam zagotovo ne bo niti Strada. Z drugimi besedami: veliko bolj izklesana, trdna, učinkovita oseba.

Kako je to izvedljivo? Ali ni preskakovanje jutranjega obroka nevarno? Zakaj bi nekdo postil 16 ur na dan? Kakšne koristi ima to? Je škodljivo? Ponavljajoči se Post je primeren tako za moške kot za ženske, lahko ga je priročno vključiti v vaš življenjski slog in ima tudi številne zdravstvene prednosti.

Kaj je periodični post in tudi zakaj bi ga morali izvajati?

Najbolj presenetljivo Plus je, da je to način, da imajo nizek odstotek podkožne maščobe, ne da bi se morali držati nekaterih noro prehrane ali kalorij na nič. V bistvu, boste poskušali ohraniti količino kalorij na isti vrednosti kot takrat, ko ste začeli prekinitvami tešče. Poleg tega je prekinitveni post odličen način za ohranjanje mišic in hkrati znižanje količine maščobe.

  • Predvsem, prekinitvami tešče je le eden od najbolj priročno pristopov na voljo za odpravo visoke teže, hkrati pa ohranja odlično težo, saj zahteva le malo sprememb v svoja dejanja.
  • To je odlična novica, saj kaže, da občasno postenje spada v skupino: “dovolj preprosto, tako da ga boste opazovali in hkrati dovolj pomembno, da boste resnično videli spremembo.”

Kako redno tešče delo?

Da bi razumeli, kako periodični post povzroči izgubo telesne maščobe, moramo najprej prepoznati razliko med stanjem, ko ostanete v “nastavitvi hranjenja” in ko “postite”. Vaše telo ostane v “nastavitvi hranjenja”, ko absorbira ali zaužije hrano. Običajno se začne, ko začnete jesti in traja 3 do 5 ur, ko se telo prebavi, kot tudi absorbira hrano, ki jo preprosto porabi. Medtem ko ste še vedno v tem stanju, je zelo težko za vaše telo, da gorijo maščobe, saj je stopnja inzulina visoka. Po tem času telo preide v stanje, znano kot stanje po absorpciji, kar je le eleganten znak, da vaše telo ne predela hrane. Stanje po absorpciji traja od 8 do 12 ur od zadnjega obroka, po katerem pridete v stanje “posta”.

Kako redno tešče delo? Telo je veliko lažje kuriti maščobe v stanju na tešče, saj je stopnja inzulina nizka. Biti v stanju posta, vaše telo ima sposobnost, da gorijo maščobe, za katere ni imel dostopnosti v celotnem načinu hranjenja. Ker v stanje posta ne vstopimo prej kot 12 ur po zadnji jedi, se naše telo odkrije v tem stanju, v katerem se zgodi izguba teže, prav neverjetno. To je eden od razlogov, zakaj mnogi posamezniki, ki začnejo občasno postiti, izgubijo veliko maščobe, ne da bi spremenili, kaj zaužijejo, koliko pojedo ali kako pogosto telovadijo. Ne jedo bo zagotovo prinese svoje telo v stanje, v katerem se kuri maščobe, in ki smo dobili zelo redko med skupno strategijo jed.

Leave a Comment