Nasveti za obraz conturrana

Rate this post

Nasveti za obraz conturranaStranski put, hkratno fant pojavi kot vodja pilotaže pod ličila. Izkazalo se je, da če prepoznate osnovne predpise, ni tako težko. Razmislite nekaj koristnih nasvetov za conturrana obraz, kot tudi kakšen vpliv doseči s to metodo. Kateri izdelki so potrebni za obraz conturrana? Hkratna oseba se izvaja s številnimi cilji. Po eni strani postaviti odlično strukturo za ličenje, na drugi strani-podcherkivanie in skriti določene dele obraza z razvojem teme.

Za ta cilj potrebujete Ozadje de tan barva in tekstura po želji vaše kože, korektor, konturne palice, oseba z 1 ali 2 toni temnejša od vaše kože, jilnost in tudi rdečilo. V nekaterih primerih conturrana lahko dodatno uporabite bronzer, in nekateri dal malo sladkorja behind-the-scenes de tena pridobiti njegovo “tesnjenje”.

Conturrana na obrazu v nekaj korakih

Ukrep 1-uporabite strukturo za ličenje. Tako ustvarite težave za še bolj prožno in tudi pokrivate ličila. Če ne trdijo roko, lahko uporabite svetlo dnevno kremo. Korak 2-Uporabi Ozadje de tan. V ta namen uporabite krtačo, gobo ali tampon, kot v 2.izvedbi, aplikacija poteka skozi pljuča, aktivnost botopasi. 3. korak – postavite korektor. Uporablja se pod očmi, da prikrije temo, in tudi mesta, ki jih želite prikriti (kot vse vrste mozolja, kot primer). Ko uporabljate korektor pod očmi, vam ni treba risati loka in tudi le nekaj pik ali obrnjenega trikotnika, pa tudi katerih oglišča kažejo brado. Razbijte s prsti, krtačo ali kot goba z ostrim vrhom.

Conturrana na obrazu v nekaj korakihNasvet 4-Če uporabljate conturies palico ali bronzer, trenutno je čas. Z zanko-palico ocheretuvate linije na obrazu – običajno je to sestavljeno iz linije templja, brade in pod ličnicami. Zato se razbijte, da se asimilirate s preostalim ličenjem. 5. korak – uporabite jilnost, da posvetlite obraz in prodadite sijaj in svež videz. Halatin se izloči s posebno krtačo, običajno še bolj glitamin komponenta, ki je pod ličnico, in med nosom in tudi zgornjo ustnico med pod zmanjšano ustnico in vzdolž linije nosu. Ukrep 6-postavi flush. Izberite odtenek, ki se ujema z barvo njihove kože – lahko je več svetlobe ali veliko več nasferatu, z bronasto tan ali z grozen sijaj. Uporabite posebno krtačo za rdečilo, oblecite ličnice in pazite, da se ne preveč zategnete.

Nasveti, ko conturrana obraz

Ko dodate, se držite namišljene črte obraza (ovalne, okrogle, kvadratne, srčne) in certavite njene meje.Če imate velik tempelj, narišite debelo črto konture palico kot blizu las. Prosimo, videz predmetov s svojo vrsto kože. Tekoče ozadje-de tan ni priporočljivo za mastno kožo, kot tudi preobrazenie kozmetičnih izdelkov na popolnoma suho. Če imate ovalni obraz, naredite konturo palice čez čelo in pritegnite navzdol na obeh straneh brade.

Nasveti, ko conturrana obrazČe imate okrogel obraz, narišite stranske črte templja, pod ličnicami in narišite spodnjo čeljust. Ličnice se prepričajte, da se gibljivosti. Če imate kvadratni obraz, privabite dve črti z nasprotnih strani templja, brez njihovih sedjavatov, skupaj z 2 stožčasto obliko na obeh straneh brade. Nekateri make-up glasbeniki trdijo, da ko delate s halatinom, si morate to zamisliti, da se ujema okoli oči, zato se vprašanja preprosto pod obrvjo in nad ličnicami. Če za vstop uporabite vrzel-to je linija templja, ličnic in čeljusti.

Leave a Comment