Kako se običajno izogniti nastanku gub

Rate this post

Kako se običajno izogniti nastanku gubGube so neizogiben znak staranja, ki se mu ni mogoče izogniti. Vendar pa, kot koža starosti, da Lope kolagena, ki je glavni učvrstitev zdrave beljakovine, ki je odgovoren za razvoj gladko, močno površino kože. Zaradi tega se vsi zavedajo videza odličnih linij, Povešene in povešene kože, ki se pokaže na obrazu. Učinki staranja površine kože so pomembni.

Ne samo, da plast obraza postane tanjša, ampak tudi ustvarja veliko manj kolagena. Samo kako, s takšno možnostjo, stave vas, boste ščit na svoje od gube? Geni igrajo vlogo pri postopku staranja, vendar lahko delno prevzamete nadzor nad hitrostjo postopkov ali stopnjo škode. Poskusite poceni banana masko ali najti čas za 30-sekundni obraza masaža terapija vsako zgodnje jutro za zaščito, kot tudi skrbeti za velike linije, kot tudi videz gub.

Olja, Superživila

Kokosovo olje je bogata z antioksidanti in vas lahko zaščiti pred razvojem prostih radikalov, ki so eden od temeljnih vzrokov za prezgodnje staranje. Običajno mehča in tudi vlaži kožo in vsebuje tudi sproščujoče sestavine, ki pomagajo pri zmanjševanju gub, ki so že nastale. Piling olje naravnost v kožo vsak večer pred spanjem, bo to pomagalo pri zmanjševanju velike linije, kot tudi gube skozi počitek. Oljčno olje je bilo prvič uporabljeno 5000 let nazaj, ko je bilo pridobljeno iz oljke, ki so jo Egipčani takoj začeli uporabljati kot kozmetični izdelek. To se običajno uporablja kot vlažilec, saj je bogata z antioksidanti, vitaminom An in tudi E, ki pomagajo v boju proti koži škodljive proste radikale. Vzemite čajno žličko oljčnega olja in jo dvakrat na dan nežno očistite v kožo.

Olja, SuperživilaPrav tako deluje kot obramba pred poškodbami sonca in kot losjon po soncu. Vaša koža je mešanica beljakovin, vode in maščob ter potrebuje tudi zdravo hrano kot pomoč pri regeneraciji. Paket mandljev je poln koristnih, pa tudi vlažilnih maščob in vitamina E, močni antioksidanti pa pomagajo pri odzivanju na UV poškodbe. Borovnice imajo visoko koncentracijo mešanice antioksidantov poleg vitamina C. paradižnik so dodatno pakirani z vitaminom C, vendar pa imajo tudi bistven element likopen, ki ščiti kožo pred poškodbami od Sonca, kot tudi izboljšuje žilni pretok, ki bo dala koži vse naravno sijaj, zahvaljujoč boljši pretok krvi.

Banana maska, Vitamin C

To učinkovito in zdravo sadje ni le odlična za uživanje, ampak dodatno se lahko uporablja kot kremo masko za obraz (glej še več o maske iz banane). Eno banano stepemo z žličko pomarančnega soka in žličko belega jogurta, pustimo 15 do 20 minut. Vitamin an pomaga odstraniti temne kraje, vitamin B pa preprečuje staranje, kalij pa hidrira in tudi mehča kožne celice. Vitamin E je znan tudi kot” zaščitnik”, zaradi svoje moči v boju proti škodo iz prostih radikalov in tudi krepi odpornost kože na UV žarke. Ko ste mladi, se vaša koža napolni s tem bistvenim vitaminom.

Banana maska, Vitamin C Toda, kot je koža starosti, ga Lope v času, vendar je še vedno to zahteva in ima ključno vlogo pri ohranjanju zdrave in uravnotežene, prožno kožo. Če kožo regenerirate z vitaminom C, jo ponudite ustno ali vsako jutro nanesete kremo z vitaminom C, se lahko spopadete s poškodbami sonca, kot so barvanje in drobne črte. Občasni negativni učinki so lahko popolnoma suha, luščena koža, ki jo je mogoče uravnotežiti z vsakodnevno uporabo vlažilne kreme z vitaminom C, po možnosti zvečer.

Leave a Comment