Po mnenju strokovnjakov so to najboljše metode za hujšanje iz želodca

Rate this post

Po mnenju strokovnjakov so to najboljše metode za hujšanje iz želodcaZmanjšanje teže je običajno težko, vendar je najtežji del izgublja trebuh maščobe. Težko je obvestiti samo eno komponento telesa, da pospeši presnovo maščob. Trebuh maščobe med hujšanje pogosto izgine samo zadnji. Hkrati je to najbolj nevaren položaj, na katerem se odlagajo maščobe. Najbolj učinkovitih načinov, da izgubijo težo iz trebuha: spremeniti ukrepe.

Razumeti, kdaj in kaj jeste, nameravajo posamezne jedi dneva in poskušajo obdržati. Na primer, ko boste ostali v piceriji s prijatelji med srečno hr, lahko pogosto nagnjeni k jesti precej več, kot je zdravo in tudi, kot bi si zagotovo porabijo v vsakem drugem času. Podobno, če se ne osredotočite na hrano. Če jeste pred televizorjem, boste zaužili več, kot bi zagotovo, če bi uživali v obroku za kosom za mizo.

Poiščite kalorije, jejte še več vlaknin

Poiščite kalorije, jejte še več vlakninVi ne zahtevajo, da računajo vsak kalorij, niti prinese kalkulator v trgovino, vendar morate trdijo vsaj standardni Povzetek koliko kalorij jeste, kot tudi, koliko ste izgubili. Če želite shujšati, morate zaužiti vsaj 500 kalorij veliko manj, kot ste izgubili. Izgleda težko, vendar ni tako zapleteno. Ko jeste jedi z beljakovinami, kot tudi veliko zelenjave, preprečevanje sladkarije in imajo ustrezno vadbo vsak dan, boste skoraj zagotovo morali slim navzdol.

  • Namesto negativnih ogljikovih hidratov in sladkorja uživajte živila z visoko vsebnostjo vlaknin: polnozrnata živila, oves, zelenjava, sadje, stročnice, semena. Ti bodo zagotovo vas nasičena in tudi spodbujanje metabolizma. Vsak dan se na hitro sprehodite.
  • Hoja je zelo dobra in enostavna poteza, ki vam bo pomagal zmanjšati težo. S hitrim hitrejšim sprehodom vključite celo telo. Čudovit začetek je pol ure hoje na dan ali 50 do 70 minut hoje tri dni v tednu. Beljakovine so izjemno pomembno hranilo za nadzor telesne teže.
  • Visok vnos beljakovin poveča sproščanje hormona sitosti, kar zmanjša apetit. Zdravi proteini prav tako poveča hitrost presnove in tudi pomoč ohraniti mišično maso tkiva v celotnem zmanjšanje telesne teže.

Začnite s treningom moči

Za odstranjevanje trebušne maščobe je pomembno, da se sami posvetite treningu vzdržljivosti. Vključiti ga je treba v katero koli vrsto strategije vadbe. Pomaga graditi mišično maso tkiva, ki bo nadomestil telesne maščobe. To bo povečalo vaš metabolizem. Poskusite vključiti trening vzdržljivosti s svojim programom vsaj dvakrat na teden. Jejte zdrave in uravnotežene maščobe in tudi beljakovine. Oljčno olje, oreški, semena, avokado, mastne ribe ne sme biti odsoten iz vaše prehrane. Beljakovine vas bo zadovoljila, kot tudi spodbujanje rasti mišičnega tkiva, morajo biti del vsakega jed, ki jo uživajo vsak dan. Izogibajte se sladkim pijačam in manjšemu uživanju alkohola. Ne prezrite pridobivanja ustreznega počitka in odpravite tesnobo. Preprečite živila, ki vsebujejo transmaščobne kisline.

Začnite s treningom močiTrans maščobe nastanejo z vključitvijo vodika v nenasičene maščobe, kot je sojino olje. Najdemo jih v nekaterih margarine, kot tudi namazi, so dodatno običajno vključeni v pakiranih, rafiniranih živil. Pozitivno je, da so mnogi proizvajalci hrane dejansko ustavil njihovo uporabo. Študije so te maščobe dejansko povezale z vnetjem, težavami s srcem, odpornostjo na inzulin in povečanjem želodčne maščobe. Zanimive rezultate je prinesla raziskava na opicah. Opice, ki so pojedle načrt prehrane z veliko trans maščob, so dobile približno 33% celo več želodčne maščobe kot tiste, ki so zaužile dieto z veliko mononenasičenih maščob. Da bi zmanjšali količino trebušne maščobe, temeljito preberite sestavine na oznakah izdelkov in tiste, ki vsebujejo trans-maščobne kisline, se izogibajte. Imenujejo se tudi hidrogenirane maščobe.

Leave a Comment